The Top All-Inclusive Destination Wedding Packages in Bali, Indonesia

15 destination bryllupshoteller i Qatar, der får dig til at finde dit pas frem!

wedding in qatar

En charmerende blanding af Mellemøstlig kulturarv og futuristisk arkitektur har længe tiltrukket verdens elite til byen Doha i Den Persiske Golf. Byen bugner af en mangfoldighed af aktiviteter og oplevelser for par, familier og rejsende, hvilket gør den til en af de mest eftertragtede bryllupsdestinationer for uovertruffen luksus. Fra stilfulde bylokationer til imponerende palæagtige resorts, imponerende hoteller ved havet og meget mere – der er noget for enhver smag. Her er nogle af vores bedste valg, som du bør udforske til et drømmende bryllupsmål i Qatar.

1. Marsa Malaz Kempinski

Et imponerende sammenfletning af palæagtig arkitektur, enestående luksus og eksklusivitet beliggende i det kunstige paradis, The Pearl-Doha, er Marsa Malaz Kempinski et åndeløst sted for et unikt bryllupsmål. Med 281 luksuriøse værelser, en række spektakulære indendørs og udendørs lokaler samt eksklusive kulinariske tilbud, der er skræddersyet til at imødekomme kræsne ganer, er denne ejendom perfekt til uforglemmelige bryllupsfester med op til 500 gæster. Fra en storslået og alligevel intim reception i Palazzo Ballroom til et romantisk bryllup på deres private strand og meget mere – hver eneste detalje af dine særlige øjeblikke vil blive kærligt og kreativt orkestreret af deres talentfulde hold af eventplanlæggere for at skabe øjeblikke af ren perfektion.

2. Banana Island Resort Doha by Anantara

En halvmåneformet strand og overwater-villaer lige ud for kysten af ​​downtown Doha gør Banana Island Resort Doha by Anantara til en idyllisk bryllupsdestination for dem, der elsker havet. Byd dine gæster velkommen til denne ø-oase med en privat katamaran-tur for en unik bryllupsoplevelse fyldt med eventyr og lykke. Med fantastiske værelser med udsigt til havet, 800 meter gyldent strandareal og et væld af aktiviteter til dine gæsters fornøjelse kan du arrangere et mindeværdigt strandbryllup med dine kære.

3. Al Messila, a Luxury Collection Resort & Spa, Doha

Besøg Al Messila, a Luxury Collection Resort & Spa, Doha for et overdådigt bryllupsmål fyldt med pragt. Denne palæagtige destination ligger i en oase af indfødte velduftende haver og byder på en idyllisk indstilling med naturlig skønhed og luksuriøse faciliteter til et storslået bryllup som ingen andre. Med 11 fortryllende indendørs og udendørs lokaler, der kan rumme alt fra 200 til 1000 gæster, Michelin-stjernet gastronomi og skræddersyede arrangementer tilbyder resortets eventmanagement-team en fejring præget af uovertruffen romantik og glamour.

4. Katara Towers – Fairmont and Raffles Doha

En forbløffende ny tilføjelse til Dohas skyline, inspireret af landets nationalvåben – et par krydsede qatarske scimitarer – er Katara Towers et imponerende bygningsværk, der huser hoteller fra to verdensklassekæder: Fairmont og Raffles. Med panoramaudsigt over Den Persiske Golf, forbløffende designkoncepter, unikke opholdsmuligheder og luksusoplevelser skræddersyet til deres gæster, det bedste inden for global gastronomi og eventyrlige lokaler i begge ejendomme er Katara Towers det ultimative luksusbryllupsmål eller enestående fejringssted.

5. Rixos Gulf Hotel, Doha

Beliggende inden for Qatars første femstjernede hotel, der blev etableret i 1973, er Rixos Gulf Hotel Doha det første luksusferiested ved stranden i Qatar, der har introduceret konceptet om alt inkluderet livsstil og har genopfundet den ikoniske ejendom med lækker gastronomi, engagerende underholdning, medrivende oplevelser og meget mere! Med nem adgang til lufthavnen for dine gæster, betagende udsigt over både Den Arabiske Hav og Dohas skyline, eventpakker inklusive alle detaljer samt et erfarent team af planlæggere, der tager sig af hver eneste detalje, har det aldrig været nemmere at planlægge et bryllup i udlandet!

6. Hilton Doha

Med forskelligartede bryllupslokaler, en global fusion af spændende køkkener og betagende udsigt hele vejen rundt vil en smuk bryllupsfejring med op til 900 gæster på Hilton Doha efterlade dig med mange valgmuligheder. Planlæg afslappende brunch-soireer ved poolen, en guddommelig solnedgangsceremoni på den private strand eller en glamourøs reception i den store festsal med hjælp fra deres eksklusive planlægningsteam, der tager sig af hver eneste lille detalje for at opfylde dine bryllupsdrømme, noget du kan se tilbage på med glæde, mens I nyder en gratis middag på jeres første bryllupsdag!

7. Sharq Village & Spa, a Ritz-Carlton Hotel

Hvis du altid har drømt om at opleve arabisk sheikhers pragt og kongelighed, er Sharq Village & Spa det perfekte sted til dit drømmebryllup. Beliggende langs Qatars gyldne kystlinje, vækker dette afsides paradis Qatars arv til live med landsbyinspireret arkitektur med gårde prydet med springvandog pools samt en privat strand, hvor du kan fejre dit bryllup i en verden af traditionel elegance og luksus. Udforsk skønheden i den udendørs Royal Arena og de fortryllende velplejede haver i Al Dana Garden til fejringer med op til 2500 gæster, der emmer af romantik, mens deres brede udvalg af glamourøse festsale er perfekte til at afholde intime, men storslåede formelle selskaber.

8. Four Seasons Hotel Doha

Forkæl dine bryllupsfestligheder med byens pulserende liv og skinnende kystskønhed på Four Seasons Hotel Doha, en bynær kystflugt med fantastisk havudsigt, VIP-service og uovertruffen opmærksomhed på detaljer. Fra en luksuriøs forlovelses-soiree i Al Mirqab Ballroom, en eventyrlig ceremoni med betagende udsigt over Den Arabiske Golf på Garden Terrace eller en uformel cocktail med jazz ved The Pier og meget mere – mulighederne for en uforglemmelig bryllupsoplevelse er uendelige. Med et overvældende udvalg af indendørs og udendørs lokaler med en kapacitet på op til 750 personer samt omhyggeligt designede bryllupspakker på tilbud vil deres dygtige team af interne planlæggere få alle dine bryllupsdrømme til at gå i opfyldelse.

9. Mondrian Doha

Lev din helt egen eventyrlige historie på Mondrian Doha, en oase af forkælelse og fantasi. Ved at kombinere hotellets ikoniske californiske atmosfære og provokerende ånd med den rige tradition af lokal kultur, fejrer dette ikoniske rejsemål det bedste fra både den gamle og den nye verden, hvilket skaber en bryllupsdestination som ingen anden. Fra 270 iøjnefaldende gæsteværelser designet til at fremkalde stemningen i et moderne eventyr fra Arabian Nights-tiden til overdådige lokaler med en kapacitet på op til 1500 personer, der bugner af luksus med skræddersyet møblement, 24-karat gulvbelægning, krystalinstallationer – hvert eneste hjørne af ejendommen vil markere dine festligheder med uovertruffen luksus.

10. Sheraton Grand Doha Resort and Convention Hotel

Beliggende i Dohas bymidte kan Sheraton Grand Doha prale af en kongelig arv for dem, der søger et utvetydigt kongeligt bryllupssted. Med et overvældende udvalg af mere end 25 indendørs og udendørs lokaler kan du afholde bryllupper i enhver stil eller størrelse for at imødekomme din vision. Historisk set har ejendommen været vært for nogle af de mest storslåede kongelige bryllupper i Doha i de sidste årtier. Den tidløse ejendom tilbyder ikke kun betagende udsigt over byens skyline og fortryllende havneområder for at indramme dine særlige øjeblikke, men også spændende aktiviteter i nærheden for at engagere dine gæster, der rejser til byen.

11. The St. Regis Doha

Nyd den verdensberømte St. Regis-arv, der er beriget med den majestætiske lokale smag af Qatar, for at skabe et enestående bryllupsmål. Beliggende ved West Bay, er hotellet flankeret af Den Arabiske Golf med en betagende udsigt over sandklitter, gammel arkitektur og den maleriske Pearl Island. Denne udsigt vil sætte en magisk stemning for dine bryllupsgæster, når de ankommer i luksuriøs hoteltransport, der tilbydes af hotellet. Vælg mellem deres 8 forfinede lokaler, herunder Dohas største festsal med tilstødende foyer og terrasse til at afholde funktioner af stor pragt. Med erfaring i at håndtere de mest luksuriøse festligheder vil deres dedikerede planlægningsteam med sikkerhed skabe en fængslende begivenhed i livet for dig.

12. The Chedi Katara Hotel and Resort

Beliggende i hjertet af Katara Cultural Village og med udsigt over Den Arabiske Hav er The Chedi Katara Hotel & Resort et moderne arkitektonisk vartegn, der tilbyder betagende udsigter, en fortryllende privat strand og et overflod af luksus. Med 91 spektakulære værelser og suiter samt en fabelagtig ry for fejlfri luksus, er The Chedi Katara et symbol på storhed, der kombinerer arabisk og asiatisk gæstfrihed med mogularkitektur og osmannisk indflydelse for et enestående ophold. Afhold et mindeværdigt bryllup, der begynder med spa-forkælelse for brudepiger og forloverne, inden I går videre til historiefortællende festligheder med overdådige rum, oplevelser og gastronomi, alt sammen planlagt til perfektion af deres erfarne eventplanlæggere.

13. Hilton Salwa Beach Resort and Villas

Kombinér afslapning ved stranden med temaparksspænding under dine bryllupsfestligheder for den ultimative destinationseventyr med dine kære på Hilton Salwa Beach Resort and Villas. Med 361 luksuriøse opholdsmuligheder, et væld af indendørs og udendørs lokaler til op til 1200 gæster, 3,5 kilometer privat strand, en luksusspa, en marina, 7 signaturrestauranter og meget mere er dette det perfekte sted at sige “ja” med et brag!

14. Grand Hyatt Doha Hotel & Villas

Beliggende i bekvem afstand fra lufthavnen og kun et stenkast fra byens kommercielle centrum kombinerer Grand Hyatt Doha Hotel & Villas den luksus og bekvemmelighed, du leder efter i et bryllupsrejsemål. Med imponerende indendørs og udendørs lokaler, herunder en af ​​Dohas største private strande, et talentfuldt team af eventmanagere og verdensberømt kulinarisk tilbud, får du fuld frihed til at skabe et bryllup efter dine drømme.

15. The Ritz-Carlton, Doha

Hvis du altid har drømt om et bryllup på en ø, behøver du ikke lede længere end The Ritz-Carlton Doha. Som et af Dohas mest ansete hoteller er dette store strandresortdestination med en betagende strandbeliggenhed et perfekt sted til bryllup og har nogle af de smukkeste og mest royale indendørs og udendørs lokaler, herunder en privat ø, der er et enestående rum i Qatar og perfekt til en unik fejring. Hver af lokalerne er skabt for at tilbyde fortryllende baggrunde til særlige øjeblikke og giver dig samtidig mulighed for at udtrykke din egen bryllupsvision med ubegrænset fleksibilitet.

Useful Resources:

MJ

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Top All-Inclusive Destination Wedding Packages in Bali, Indonesia